Klacht Politie

Klacht Politie onheuse bejegening

OverlegAls blijkt dat er in een set motortassen eigendommen zitten van een lid van een motorclub verdwijnen deze tassen op het bureau in Kampen.

De politie Kampen claimt dat deze tassen zijn opgehaald door de politie te Helmond maar de medewerkers aldaar weten van niks.

Na lang aandringen duiken de tassen op in Eindhoven bij de afdeling Regionale Informatie Organisatie. Wij dienen een klacht in en vragen om opheldering.

De klacht kan met een advies van de klachtencommissie tot gegrond verklaring van de klacht, rechtstreeks worden voorgelegd aan de politiechef. U mag van de politie verwachten dat er transparant wordt opgetreden. Daarbij zal de politie u niet in het ongewisse moeten laten en had de politie u duidelijkheid moeten geven over de verblijfplaats van de motortassen. Tevens hadden uw vragen door de politie beantwoord moeten worden. Uw klacht beoordeel ik als gegrond.

Smeuïg detail: 200 euro aan contanten zijn nooit boven water gekomen. Hierover heeft het onderzoek van de klachtencommissie ook geen uitsluitsel kunnen geven.

Dit bericht is geplaatst in 1% Foundation. Bookmark de permalink.