Smaad en Laster Ivo Opstelten

Aangifte Smaad en Laster Ivo Opstelten

OpsteltenTeevenOp 1 mei 2014 wordt er aangifte gedaan van SMAAD en LASTER tegen Ivo Opstelten bij het politie-bureau te Helmond.

Dit blijkt een hele moeilijke casus. Ten eerste is een minister voor alles wat hij zegt in het kabinet en het parlement onschendbaar. Het beleid is gebasseerd op een brief aan de tweede kamer. Ook kan daarbuiten een minister alleen dan vervolgd worden voor een ambtsmisdrijf indien de tweede kamer of een koninklijk besluit hier opdracht toe geeft. Dit is, in 200 jaar, nog NOOIT gebeurd.

Wij zijn echter van mening dat Ivo Opstelten zich, door willens en wetens leugens te verspreiden in de media over motorclubs, zich persoonlijk schuldig heeft gemaakt aan smaad en laster.

Na een sepot door het OM en een klaagschrift bij het gerechtshof werd de zaak bij de Hoge Raad der Nederlanden voorgelegd. De Hoge Raad beslist dat de zaak NIET ONTVANKELIJK is. We krijgen dus inhoudelijk geen antwoord op de vraag of onze minister zich schuldig heeft gemaakt aan smaad en/of laster.

Dit bericht is geplaatst in 1% Foundation. Bookmark de permalink.